Folie de protectie solara

Foliile de protectie solara sunt folii special dedicate controlului luminii solare la interfata fereastra/spatiu interior. Acestea au ca principala caracteristica reflexia razelor solare, utilizarea lor avand ca efect atat beneficiul cresterii confortului in cladiri, cat si o substantiala economie energetica si protejarea degradarii obiectelor ce compun spatiul interior.

Fie ca sunt argintii, aurii, clare, fumurii sau neutre, rezistente la abraziune si cu dublura, foliile reduc caldura excesiva pe timpul verii si impiedica pierderea acesteia pe timpul iernii.

Prelungesc durata de viata a mobilierului si tapiseriilor din interior si au rol de protectie in cazul spargerii accidentale a ferestrei( impiedica imprastierea cioburilor, protejand persoanele care se afla in apropiere)

Foliile de protectie solara aduc ca beneficiu suplimentar un plus de intimitate spatiilor fara a impiedica vizibilitatea din interior spre exterior, pe timpul zilei.

Durabilitate: foliile isi mentin proprietatile fara a se crapa, fisura, delamina sau exfolia pentru o perioada de pana la 10 ani.

* Avem pe stoc folii de protectie solara de diferite nuante.Folie solara (Proprietati optice si solare / model)

Silver 20 Silver 35 Silver 50
Lumina vizibila transmisa VLT 17% 31% 46%
Lumina vizibila reflectata VLR 55% 42% 27%
Respingerea radiatiilor UV 99% 99% 95%
Energia solara total reflectata 52% 42% 29%
Energia solara total transmisa 14% 23% 33%
Energia solara total absorbita 34% 36% 38%
Coeficient de umbrire 0.27 0.37 0.50
Energie solara total respinsa 77% 67% 50%